Pala kuin pala possua

Kasler ja etuselkkä

sopii hyvin erilaisiin haudutettaviin ruokiin, mainio grillipihvin raaka-aine

Lapa

haudutettaviin ruokiin, kokonaisena paistettavaksi tai luuttomiksi grillipihveiksi

Potka

Hernekeittoon ja lihahyytelöön, pataruokiin, myös eurooppalaisittain kokonaisena paistettavaksi

Sorkka

Lihahyytelöön, kokonaisena keitettäväksi

Selkä

Kokonaisena uunissa paistetavaksi, kyljyksiin ja fileinä pihveihin

Kylki

Luullisena grillikyljeksi, luuttomana kastikkeisiin, pataruokiin ja laatikoihin

Paisti

Suikaleiksi tai kuutioiksi pataruokiin, viipaleina pihveiksi, kokonaisena paistettavaksi

Kinkku

Kokonaisena paistettavaksi, paloina pataruokiin, viipaleina pihveiksi

Jauheliha

Valmistetaan possun paistista, kinkusta jaa lavan isoista lihaksista. Sisältää rasvaa alle 8% eikä ollenkaan sidekudosta. Soveltuu esim. lihapulliin, laatikoihin, kastikkeisiin jne.